ua en ru

У ДонОДА погрожують виселити алкоголіків з таборів для біженців із зони АТО

Віце-губернатор Донецької області, голова обласного штабу з роботи з тимчасовими переселенцями Ілля Шевляк доручив правоохоронцям перевірити бази відпочинку, куди переїхали люди із зони проведення антитерористичної операції (АТО), на предмет проживання там любителів зловживати спиртним.

Віце-губернатор Донецької області, голова обласного штабу з роботи з тимчасовими переселенцями Ілля Шевляк доручив правоохоронцям перевірити бази відпочинку, куди переїхали люди із зони проведення антитерористичної операції (АТО), на предмет проживання там любителів зловживати спиртним. Про це він заявив на засіданні штабу, повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

"У нас є проблеми з розміщенням потоку людей. Я вважаю, що правоохоронним органам потрібно провести роботу по виявленню серед переселенців осіб, що зловживають алкоголем, та визначити механізм їх виселення. На ці місця ми краще поселимо мам з дітьми", - заявив Шевляк.

Заступник глави регіону впевнений, що в нинішніх складних умовах забезпечувати за рахунок держави проживання чоловіків, які з ранку до вечора вживають алкоголь, буде неправильним.

"Я проїхав по базах відпочинку, подивився, як живуть люди. Неприємно вразило, що на території дуже багато пляшок з-під спиртного", - розповів Шевляк.

Віце-губернатор сказав, що не розуміє, як у складний для країни час чоловіки можуть витрачати свій час на пияцтво.