ua en ru

У Донецьку в результаті обстрілу 3 людини отримали поранення, - мерія

У Донецьку в результаті обстрілу 3 людини отримали поранення, - мерія
У Донецьку в результаті вчорашніх обстрілів 3 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості, крім того зруйновані житлові будинки.

У Донецьку в результаті вчорашніх обстрілів 3 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості, крім того зруйновані житлові будинки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Вчора в черговий раз піддався артобстрілу Петровський район. В результаті попадання снарядів зруйновані будинки за адресами вул. Левантовского 86, вул. Кіровоградська 54, вул. Кисілевська 55, вул. Войкого 62, вул. Ромадановская 32, вул. Вернадського 66, вул. Косарєва 86, вул. Замойського 5. Постраждали мирні жителі. 3 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в результаті обстрілу в Петровському районі знову постраждала каналізаційна насосна станція №1 КП "Донецькміськводоканал". Також з-за військових дій відсутнє енергопостачання на 6 трансформаторних підстанціях в Куйбишевському та Петровському районах міста.

Також повідомляється, що в ніч з 12 на 13 листопада в Донецьку пройшла відносно спокійно.

Нагадаємо, вчора губернатор Донецької області Олександр Кіхтенко заявив, що бойовики підсилюють обстріл Донецька, щоб викликати обурення місцевого населення.