ua en ru

В Чернігівській області при виконанні службових обов'язків загинув міліціонер

У Талалаївці Чернігівській області в ході затримання озброєного правопорушника від вогнепального поранення загинув старший слідчий Талалаївського райвідділу міліція.

У Талалаївці Чернігівській області в ході затримання озброєного правопорушника від вогнепального поранення загинув старший слідчий Талалаївського райвідділу міліція. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС).

Як повідомляється, вранці 27 квітня в чергову частину Талалаївського райвідділу надійшло повідомлення, що по вулиці райцентру ходить озброєний мисливською рушницею чоловік і загрожує громадянам.

На місце події негайно виїхала екіпірована і озброєна слідчо-оперативна група. Коли правоохоронці спробували наблизитися до нього, зловмисник відкрив вогонь на ураження, зробивши два постріли в бік слідчого.

В результаті, старший слідчий Талалаївського РВ УМВС старший лейтенант міліції Юрій Ващенко отримав смертельне поранення грудної клітини. Впавши, він встиг застосувати табельну вогнепальну зброю на ураження і застрелив нападника.

Міліціонер був доставлений в лікарню, але від отриманих важких поранень помер.

Для з'ясування всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група УМВС в Чернігівській області на чолі з керівництвом управління.