ua en ru

У Чернігові активісти захопили ОДА, - "Свобода"

В Чернігові 20 лютого 2014 р. активісти зайняли приміщення обласної державної адміністрації. Мітингувальники вимагають зустрічі з головою ОДА Володимиром Хоменком

В Чернігові 20 лютого 2014 р. активісти зайняли приміщення обласної державної адміністрації. Мітингувальники вимагають зустрічі з головою ОДА Володимиром Хоменком, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Так, заступник голови Чернігівської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Поліщук та кілька мітингувальників зайняли приміщення ОДА. Активісти хотіли вручити резолюцію мітингу, який триває в обласному центрі, Хоменку. Однак, як з'ясувалося, останній зараз перебуває у 10-денній відпустці за власний рахунок.

Мітингувальники вимагали зустрічі з керівником області. У приміщенні адміністрації лише кілька десятків працівників міліції, вони не протистоять активістам.

"Ми будемо перебувати у приміщенні ОДА, допоки Хоменко не з'явиться та особисто не прийме резолюцію, він має вийти на зв'язок з народом", - зазначив Поліщук.

До мітингувальників прийшов перший заступник голови ОДА Микола Стрілець. Він заявив, що на завтра збирається скликання позачергової сесії обласної ради.

Окрім того, стало відомо, що голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник заявив про вихід із Партії регіонів.

Водночас невідомі розгромили офіс КПУ.