ua en ru

У "Борисполі" відновлюється пасажиропотік після припинення роботи "АероСвіту"

Аеропорт "Бориспіль" в лютому скоротив пасажиропотік на 25% - до 349 тис. пасажирів, повідомили в прес-службі аеропорту. Вже в березні показники почали поліпшуватися: з 1 по 12 березня пасажиропотік в "Борисполі" був всього на 15% менше, ніж роком раніше, пише "Комерсант-Україна".

"Спостерігається поступове відновлення пасажиропотоку аеропорту після припинення роботи авіакомпанії "АероСвіт". МАУ нарощує кількість рейсів. Ми очікуємо, що для зручності пасажирів базовий авіаперевізник аеропорту почне виконувати і далекомагістральні польоти", - цитує прес-служба гендиректора аеропорту Антона Волова.

За 12 днів березня кількість пасажирів МАУ виросла на 28,6% в порівнянні з аналогічним періодом 2012 року. Зараз перевізник забезпечує 91% внутрішніх і 38% міжнародних перевезень в "Борисполі". До цих пір в МАУ не підтверджували інформацію про плани відкриття далекомагістральних рейсів, хоча призначення в деякі країни у перевізника вже є

Читайте також: Прокуратура вирішує питання про притягнення директора "АероСвіту" до кримінальної відповідальності за фактом невиплати зарплати.