ua en ru

В Австралії грабіжник у купальнику повернувся до пограбованого ним будинку - повернути вкрадене

В Австралії поліція заарештувала грабіжника, який вдерся до один із приватних будинків у штаті Квінсленд у купальнику. Він вдерся до будинку потерпілої з метою повернути їй дві куртки, викрадені ним попереднього дня. жінка впізнала купальний костюм, позаяк купувала його разом із сусідкою.

В Австралії поліція заарештувала грабіжника, який вдерся до один із приватних будинків у штаті Квінсленд у купальнику, передає Associated Press.

Жінка, чиє ім'я не вказується, повернувшись додому, стала свідком незвичайної сцени - біля її басейну відпочивав чоловік, одягнений у купальник її сусідки. В руках у нього була чашка кави. Потерпіла не зволікала з викликом правоохоронців.

Старший констебль поліції Рассел Паркер розповів, що жінка впізнала купальний костюм, позаяк купувала його якось разом із сусідкою.

Грабіжник повідомив, що вдерся до будинку потерпілої з метою повернути їй дві куртки, викрадені ним попереднього дня. Більше жодних коментарів щодо своєї незвичайної поведінки він не давав.

Повертати вкрадене , нехай і таким незвичайним способом , - ідея не нова . У вересня 2013 р. крамниця в Теннесі , пограбований 11 років тому , отримав записку з вибаченнями і грошову компенсацію. У листі було вказано. що той , хто її написав , вкрав колись 300 дол і пиво , а тепер хоче виплатити компенсацію - 400 дол