ua en ru

В аварії під Харковом загинули двоє поляків і четверо українців

В аварії, яка сталася цієї ночі на трасі Харків-Київ, загинули двоє громадян Республіки Польща - пасажири автобуса Mercedes, 1974 р.н. і 1982 р.н. Про це РБК-Україна повідомили в прес-центрі управління МВС у Харківській області.

Серед загиблих пасажирів автобуса - 30-річна киянка. Особа ще одного загиблого встановлюється.

У ДТП загинули водій автобуса - 42-річний киянин, який, за даними міліції, з невідомих причин виїхав на смугу стрічного руху і зіткнувся із вантажівкою DAF, якою керував 49-річний мешканець Харківської області. Водій вантажівки у результаті лобового зіткнення також загинув.

Нагадаємо, ДТП сталося сьогодні вночі на 407 км траси Київ-Харків-Довжанський в районі селища Шелудькове Валківського району Харківської області.

Як повідомили РБК-Україна в компанії "Бакотек" - дистриб'ютора програмного забезпечення в Україні - в аварії під Харковом загинули співробітники їх фірми, а також представники компанії McAfee із Польщі. Вони повинні були провести сьогодні в Харкові RoadShow - тренінги про комп'ютерну безпеку і антивірусний захист. Такі ж тренінги були заплановані в Донецьку, Дніпропетровську і Одесі.

На сайті компанії повідомляють про скасування заходів, "у зв'язку із загибеллю представників компаній "Бакотек" і McAfee в крупному ДТП".