ua en ru

В АПУ впустили переговірників від активістів, які потребують допомоги для сил АТО в Іловайську

У будівлю Адміністрації Президента України впустили переговірників від активістів, які потребують надання допомоги для сил антитерористичної операції в Іловайську Донецької області.

У будівлю Адміністрації Президента України впустили переговірників від активістів, які потребують надання допомоги для сил антитерористичної операції в Іловайську Донецької області. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Якщо через 30 хвилин не буде ніякої позитивної інформації - йдемо перекривати Хрещатик", - закликали організатори мітингу. За словами кореспондента, пропозиція викликала овації серед мітингувальників.

Активісти вимагають зустрічі з Президентом, а також для відставку міністра оборони. Станом на 18:00, чисельність пікетують будівлю АПУ складала близько 800 осіб.

Нагадаємо, біля Адміністрації Президента Украиныпроходит пікет з вимогою надати підмогу сил антитерористичної операції в Іловайську Донецької області, де 5-й день в оточенні знаходяться підрозділи батальйонів "Донбас", "Дніпро", "Азов", "Херсон" і "Доброволець".