ua en ru

UMH group продала проект "Фокус" групі Vertex United

Компанія UMH group сьогодні, 17 червня 2013 р., продала проект "Фокус" (журнали "Фокус", "Фокус. Красива країна", сайт focus.ua) українській групі Vertex United. Про це повідомляє прес-служба UMH group.

Угода закрита, юридичні формальні процедури будуть завершені протягом двох місяців. Другий акціонер, Геннадій Боголюбов, також повністю продав свої акції в проекті. Згідно з підписаним контрактом менеджмент проекту в частині продажів, реклами і тиражів, а також організації необхідних виробничих і маркетингових процесів, до кінця 2013 р. здійснюватиметься UMH publishing.

"Фокус" був випущений в 2006 р., займає другу позицію в сегменті newsmagazines і входить до п'ятірки найбільш читаних брендів серед всієї ділової преси (аудиторія одного номера складає, за даними TNS, 66,94 тис. чол, тираж - 32 тис . прим.). З 2007 р. працює сайт проекту, щотижнева аудиторія якого, за даними Google Analytics, становить 350 тис. унікальних відвідувачів.

Vertex United - багатогалузева група, до складу якої входять керуюча компанія Vertex Hotel Group, ПАТ "ФІНБАНК", інвестиційне спрямування для реалізації проектів у різних секторах економіки. Основні власники групи - Борис Кауфман та Олександр Грановський.

Читайте також: UMH Group коштує 450-500 млн дол, - Ложкін