ua en ru

"Укрзалізниця" призначила на вихідні два додаткові поїзди у західному напрямку

"Укрзалізниця" призначила на вихідні два додаткові поїзди у західному напрямку Фото: "Укрзалізниця" призначила на вихідні два додаткові поїзди у західному напрямку

У напрямку західної України поїзди вирушать 13 травня, а у зворотному - 15 травня

ПАТ "Укрзалізниця" призначило на найближчі вихідні два додаткові поїзди: Київ - Ужгород та Київ - Івано-Франківськ - Чернівці. У напрямку західної України поїзди вирушать 13 травня, а у зворотному - 15 травня, повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниці".

Зокрема, додатковий поїзд № 239/207 Київ - Ужгород відправлятиметься у рейс із Києва о 19:45 та прибуде до Ужгорода наступного дня о 10:53. У зворотному напрямку поїзд відправиться о 13:10 та прибуде до столиці наступного дня о 6:04.


Як зазначається, поїзд курсуватиме із зупинками на станціях Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява та Мукачеве.

Додатковий поїзд № 249/250 Київ - Івано-Франківськ - Чернівці відправиться із Києва о 22:34, до Івано-Франківська він прибуде о 12:37, а в Чернівці о 15:24. У зворотному напрямку поїзд вирушить із Чернівців о 20:10, із Івано-Франківська - о 23:20 та прибуде до столиці наступного дня о 12:52.

Поїзд робитиме зупинки у Фастові, Козятині, Вінниці, Жмеринці, Хмельницькому, Тернополі, Львові та Коломиї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівництво "Львівської залізниці" збиралося розібрати історичну станцію на Закарпатті.