ua en ru

"Укравтодор" розповів про ситуацію на дорогах країни

"Укравтодор" розповів про ситуацію на дорогах країни Ілюстративне фото (facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua)

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано

В "Укравтодорі" повідомили про стан автомобільних доріг в Україні станом на ранок 21 січня. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу відомства у Facebook.

Станом на 08:00 год. 21 січня в центральних та південних областях проходить активний циклон, де в центральних областях випадає сніг, а на півдні йде сніг з дощем при температурі від -1 до +5. В денний час циклон поширить свою дію на схід країни.

"Невеликий сніг спостерігається в Івано-Франківській, Чернівецькій, Сумській, Харківській та Луганській областях. В північних та західних областях без опадів. Температура повітря коливається від -11 до -2", - йдеться у повідмленні.

Зазначається, що на перевальних ділянках доріг невеликий сніг.

"Температура повітря від -9 до -2, стан покриття мокре та місцями засніжене. Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей засніжене, в західних сухе", - повідомляють в "Укравтодорі".

Для координації дій служб відповідальних за належне транспортне сполучення при "Укравтодорі" працює штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

"Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами. Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано", - додали у відомстві.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 970 одиниць техніки та 1350 робітників.

"Укравтодор" розповів про ситуацію на дорогах країни

Зазначимо, згідно із прогнозами синоптиків, 21 січня 2019 року на сході та заході України очікується сніг, подекуди з дощем, на решті території без опадів, температура повітря вдень місцями підніметься до +8.

У Києві сьогодні, 21 січня, на дорогах місцями ожеледиця, без істотних опадів.