ua en ru

Україну відвідає творець технології Siri

Україну відвідає творець технології Siri

30 вересня зі сцени Палацу Спорту в рамках OLEROM FORUM 1 виступить співзасновник і віце-інженер в Siri Inc., співзасновник і віце-президент Viv Labs – Адам Чейер.

Чейер разом зі своїми партнерами зробили те, що раніше здавалося неможливим – вони змусили комп'ютери заговорити на нашому мовою. Вже який рік власники іРһопе користуються віртуальним другом Siri – технологією, яка стала першим кроком на шляху до штучного інтелекту.

"Після того, як ми запросили в Україну Стіва Возняка і побачили, який ажіотаж це викликало, вирішили піти далі і запросити ще одного чоловіка, який зробив техніку Apple настільки популярною – одного з творців Siri. Адаму Чейеру вдалося зробити, здавалося б, неможливе - змусити комп'ютер говорити замість цифр людською мовою", - коментує приїзд Чейера організатор OLEROM FORUM 1, засновник компанії OLEROM - Ольга Редзюк.

Адам – людина дії, його досвіду може вистачити на кілька біографій видатних діячів. За свою професійну діяльність він випробував себе в різних ролях: від дослідника до виконавчого директора. Крім того, Чейер є автором 26 випущених патентів. А його головне творіння - Siri, принесло досліднику нагороду Crunchies у номінації за краще технічне досягнення.

30 вересня він відкриє секрети успішного інноваційного продукту. А також дасть необхідні інструменти для розробки, виробництва і впровадження на ринок своєї інновації.

Раніше стало відомо, що в рамках OLEROM FORUM 1 Україну відвідають співзасновник Apple Стів Возняк. А також співзасновник краудфандингової платформи Kickstarter - Чарльз Адлер, засновник першого інтернет-магазину додатків GetJar і венчурний інвестор, який входить в топ-25 hitech-лідерів за версією Wall Street Journal – Ілля Лаурс і коуч №1 і наставник кращих топ-менеджерів США і світу - Маршалл Голдсміт.