Українські виробники м'яса птиці заліцензували 75% можливого обсягу експорту в ЄС цього продукту.
Українські виробники м'яса птиці заліцензували 75% можливого обсягу експорту в ЄС цього продукту. Про це заявив урядовий уповноважений з питань європейської інтеграції Валерій П'ятницький, передає кореспондент РБК-Україна.
"На сьогоднішній день наші підприємства заліцензували 75% від можливого обсягу", - сказав П'ятницький.
За його словами, ситуація з іншими видами м'яса складніше, адже українські підприємства не пройшли необхідні процедури для доступу на ринок ЄС, зокрема із-за недосконалості законодавства: досі не прийняті закони про ідентифікацію тварин і про якість кормів.
П'ятницький також додав, що в цілому останнім часом частка ЄС у структурі товарообігу України зростає.