ua en ru

В Україні стартувала вступна кампанія

В Україні стартувала вступна кампанія Фото: в Україні стартувала вступна кампанія

Вступна кампанія триватиме до 31 липня

В Україні сьогодні, 10 липня, стартує вступна кампанія-2015, яка триватиме до 31 липня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства освіти і науки України.

При цьому прийом заяв від абітурієнтів, що здають вступні іспити, закінчується 24 липня. Вступні іспити та співбесіди будуть проходити з 25 липня до 31 липня.

Абітурієнти, які проходитимуть творчі конкурси, також повинні подати заяви до липня. З 21 до 31 липня будуть проводитися іспити і співбесіди.

"Рейтинговий список абітурієнтів, які вступають для здобуття ОКР молодшого спеціаліста і ступеня бакалавра (магістра та спеціаліста медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення оприлюднюються не пізніше 12:00 4 серпня", - зазначили у відомстві.
Зазначимо, до 5 серпня необхідно принести оригінали документів для завершення вступу.

Під час вступної кампанії-2015 буде реалізовано декілька інновацією. Зокрема, проект щодо вступу у вищі навчальні заклади за системою пріоритетності (абітурієнт своїм 15 заяв повинен визначити пріоритетність).

Нагадаємо, в Україні державне замовлення у вузах в 2015 р. скорочено на 10-12 % в порівнянні з 2014 р.