ua en ru

Україні загрожує економічний колапс, - Царьов

Агресивна риторика чинної української влади на адресу Росії може призвести до колапсу економіки. Про це народний депутат Партії регіонів, кандидат у Президенти України Олег Царьов написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ефективність влади можна оцінювати по-різному. Один з таких параметрів - рівень життя людей. Якщо він зростає - влада працює добре. Але якщо влада втратила частину території країни - цю втрату ніщо не відшкодує. Значить, вона неефективна", - підкреслив політик.

Він нагадав, що в Україні з 1 травня будуть підвищені тарифи на комунальні послуги для населення. "На 40% зростуть ціни на тепло для городян. Більш ніж на 70% планують підняти ціни на газ. Збираються підвищити ціни на газ для промисловості", - зазначив він.

Нардеп також прокоментував прийнятий парламентом закон про посилення кримінальної відповідальності за сепаратизм: "Рада ввела довічне ув'язнення за сепаратизм. А "сепаратистом" в її розумінні може стати кожен. І якщо люди стануть протестувати проти підвищення комунальних тарифів - їх назвуть "п'ятою колоною Путіна", "сепаратистами".