ua en ru

В Україні за два місяці митні платежі зросли на 12,6 млрд гривень

В Україні за два місяці митні платежі зросли на 12,6 млрд гривень Фото: Мирослав Продан (facebook.com/sfsofukraine)

З початку 2018 платежі по лінії фіскальної служби зросли більш ніж на 50 млрд гривень

З початку кампанії "Україна без контрабанди" з червня по серпень митні платежі зросли на 12,6 млрд гривень порівняно з аналогічним періодом 2017 року. Про це на засіданні Кабміну повідомив в. о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Продана, з початку кампанії "Україна без контрабанди" митні платежі за два місяці поточного року - з червня по серпень - зросли на 12,6 млрд гривень порівняно з аналогічним періодом минулого року. В цілому з початку року всі платежі по лінії фіскальної служби зросли більш ніж 50 млрд гривень.

"Боротьба складна. Проти нас використовують різну площину - і публічну, і непублічну. Клани, які контролюють контрабанду, направляють мільярди проти нас. Ворогів стає все більше. Але це не особисті вороги, а вороги держави. Тому потрібно продовжувати роботу", - зазначив на засіданні уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

В Україні за два місяці митні платежі зросли на 12,6 млрд гривень

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що фіскальна служба перевірить 235 суб'єктів господарювання на предмет вирубки лісів та експорту лісоматеріалів.

Також раніше стало відомо, що Гройсман хоче залучити ЗСУ до боротьби з контрабандою на Одеській митниці.