ua en ru

​​​​​​​Україна зайняла 50 місце в рейтингу інноваційних країн світу

​​​​​​​Україна зайняла 50 місце в рейтингу інноваційних країн світу Фото: Михайло Титарчук (facebook.com/mineconomdev)

Близько 5000 компаній в світі - українські IT-компанії

У рейтингу інноваційних країн світу Україна посіла 50 місце. Про це в ході прес-конференції "2-й Міжнародний форум Innovation Market - технології майбутнього сьогодні". Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Титарчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"За останні два роки Україна зробила багато в сфері інновацій. Близько 5000 компаній в світі - українські IT-компанії. Українці - одні з кращих інженерів. Крім того, Україна в цьому році зайняла 50 місце в рейтингу інноваційних країн світу", - сказав Титарчук .

Нагадаємо, у вівторок, 14 листопада, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе заявив, що вже в 2019 році Україна може увійти в топ-20 рейтингу Doing Business за показником "Отримання дозволів на будівництво". За його словами, деякі зміни щодо поліпшення умов ведення будівельної діяльності вже імплементуються і Мінрегіон сподівається, що вони будуть враховані при формуванні рейтингу Doing Business-2019.