ua en ru

Україна планує створити на Мальті хаб для українських агроекспортерів

Україна планує створити на Мальті хаб для українських агроекспортерів Фото: Володимир Гройсман (facebook.com/volodymyrgroysman)

Гройсман заявив, що хаб планується створити з подальшим виходом на ринки Північної Африки та Середземномор’я

Україна планує створити на Мальті хаб для українських агроекспортерів. Про це сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у ході зустрічі з президентом Мальти Марі-Луїз Колейро Прекою.

"Маємо інтерес створити на Мальті хаб для українських агроекспортерів з подальшим виходом на ринки Північної Африки та Середземномор’я", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, у ході зустрічі президентів України і Мальти Петра Порошенка і Марі-Луїз Колейро Преки сторони заявили, що у 2018 році між Україною та Мальтою стартує пряме авіасполучення. "Навесні наступного року між Україною та Мальтою стартує пряме авіасполучення", - написав прес-секретар українського президента Святослав Цеголко у своєму Twitter.

Також повідомлялося, що Україна і Мальта розширять співпрацю в галузі охорони здоров'я та фармакології. "Україна і Мальта розширять співпрацю в галузі охорони здоров'я та фармакології, а також енергоефективності", - повідомляв Цеголко.