ua en ru

Україна - Кіпр: Гол Степаненко приносить перемогу українцям

Україна - Кіпр: Гол Степаненко приносить перемогу українцям Фото: Україна - Кіпр

Українці провели перший в 2016 році матч

На одеському стадіоні "Чорноморець" збірна України в товариському матчі приймала збірну Кіпру.

Україна - Кіпр 1-0
Гол:
Степаненко, 40
Україна: Бойко, Шевчук (Каменюка, 81), Путівцев, Кучер, Федецький, Ротань (Коваленко, 46), Степаненко (Тимощук, 72), Гармаш (Петряк, 46), Гусєв (Малишев, 46), Ярмоленко, Зозуля (Кравець, 64)
Кіпр: Панайи, Деметриу, Жуніор, Лайифис, Олександру, Артиматас, Лабан (Каралампос, 81), Хараламбидис (Энглезу, 78), Макрідіс, Эфрем (Макрис, 58), Митидис (Сотирио, 71)

З початку поєдинку українці очікувано заволоділи м'ячем. Атака нашої збірної тиснула на оборону суперника, але моментів не виникало. А от кіпріоти зуміли отримати момент - Митидис опинився з м'ячем у центрі штрафного майданчика, але пробив дуже погано прямо в руки Бойко.

Незабаром відмінний момент отримала збірна України після хорошого удару Зозулі. Голкіпер зіграв не дуже впевнено і першим до м'яча прибіг Стеапненко, але з його ударом воротар якимось дивом встиг впоратися. Зате під кінець тайму Панайи вже не встиг накрити добивання Тараса. В цей раз Зозуля пробив головою після навісу зі штрафного від Ротаня.

У другому таймі більше часу займали заміни. Тим не менш, моменти біля обох воріт виникали. Міг забивати молодий Коваленко, але його удар головою виявився трохи неточним. Відмінний гол міг забити Малишев, але після його дальнього удару голкіперу довелося знову показувати свою майстерність.

Кіпріоти також могли забити і не виїхати з Одеси з поразкою. Під кінець гри Сотирио опинився з м'ячем у нашій штрафного, але пробив у штангу.

Нагадаємо, вже 28 березня в Києві збірна України зіграє ще один товариський матч проти команди Уельсу.