ua en ru

Україна та Італія домовилися щодо співпраці у сільгосп сфері, а також середнього та малого бізнесу

Україна та Італія домовилися щодо співпраці у сільгосп сфері, а також середнього та малого бізнесу Фото: Павло Клімкін

Підписані документи охоплюють найбільш важливі для України сфери

Україна та Італія підписали Дорожню карту співробітництва між Україною та Італією на 2016-2017 рр., меморандум про кооперацію у сфері малого та середнього бізнесу, меморандум про співробітництво у сфері сільського господарства. Церемонія підписання відбулася сьогодні, 27 жовтня 2015 року, у Києві після VIII засідання Українсько-Італійської Ради з економічного, промислового та фінансового співробітництва, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, Дорожню карту співробітництва між Україною та Італією на 2016-2017 рр. і меморандум про кооперацію у сфері малого та середнього бізнесу підписали міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр закордонних справ Італії Паоло Джентілоні, а підписантами меморандуму про співробітництво у сфері сільського господарства стали міністр аграрної політики України Олексій Павленко та міністр закордонних справ Італії Паоло Джентілоні.

Як заявив під час прес-конференції міністр закордонних справ України Павло Клімкін, підписані документи охоплюють найбільш важливі для України сфери.

"В майбутньому ми перейдемо також на співпрацю із залученням регіонів України та Італії. І свідченням того, як ми попрацювали сьогодні під час підготовки комісії є також підписані сьогодні документи, які насправді охоплюють сфери, які найбільш важливі для нас - це малі і середні підприємства, це - агропромисловий комплекс", - зазначив Клімкін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МінАП анонсував створення товарної біржі.