ua en ru

Україна - Іспанія: Дель Боске побоюється атак збірної України

Україна - Іспанія: Дель Боске побоюється атак збірної України Фото: Вісенте дель Боске

Досвідчений тренер зазначив фланги нашої збірної

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске не сподівається дати збірної України виграти останній матч відбору Євро-2016. Про це повідомляє канал "Футбол 1".

"Більш або менш ми розуміємо, хто буде грати. Звичайно, ми змушені використовувати ротацію, тому що у нас багато травмованих гравців. Але це дозволить гравцям, які менш відомі, показати свій клас, показати, на що вони здатні в завтрашньому матчі. Команда України - сильна команда, яка вміє грати. Якщо говорити про флангових гравців і гравців атаки - вони дуже сильні індивідуально. Бо це непростий суперник, серйозна команда", - почав іспанець.

"У нас хороша команда. У нас дуже сильні гравці в кожній лінії. Але в процесі матчу деякі футболісти починають діяти індивідуально, втрачають свої позиції. І це може призвести до контратак, небезпеки біля наших воріт. Ми намагаємося, щоб кожен гравець працював на своїй позиції і не залишав її", - продовжив тренер.

"Ми думали, що нам доведеться їхати у Київ, щоб вирішувати долю путівки на Євро-2016. На щастя, завдяки нашій самовіддачею і бажанням, нам вдалося зробити це раніше. Але це не означає, що ми не мотивовані. У збірної України великий стимул у цьому матчі. Якщо вони виграють, а Словаччина втратить очки в матчі з Люксембургом, то Україна вийде на Євро з другого місця. Також Україна може вийти на Євро, як краща третя збірна, але для цього вона повинна вигравати. Ми, як спортсмени зробимо все можливе, щоб цього не сталося. Постараємося не дати Україні виграти", - додав дель Боске.

Нагадаємо, матч Україна - Іспанія відбудеться ввечері 12 жовтня, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.