ua en ru

Учасники майбутньої коаліції домовилися створити новий спільний проект коаліційної угоди

Партії "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт", "Самопоміч" та Радикальна партія домовилися створити новий спільний проект коаліційної угоди.

Партії "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт", "Самопоміч" та Радикальна партія домовилися створити новий спільний проект коаліційної угоди. Про це сказав представник партії Віталій Ковальчук, коментуючи чергове засідання робочої групи, передає прес-служба партії БПП.

За його словами, учасники переговорів на основі поданих партіями проектів погодилися створити новий спільний проект коаліційної угоди.

"Крім того, на сьогодні вже працює додатково 7 робочих груп, які визначають першочергові напрямки реформ, їх зміст і терміни впровадження", - зазначив політик.

Нагадаємо, за даними голови однієї з семи робочих груп з підготовки тексту коаліційної угоди соціально-гуманітарного напряму Павла Розенка, текст коаліційної угоди може бути підписаний як публічний акт до першого засідання нової Верховної Ради України в перших числах грудня, але юридично коаліція буде створена не раніше першого засідання новообраного парламенту.