ua en ru

Вбивство Вороненкова в центрі Києва: тіло загиблого забрали з місця події

Вбивство Вороненкова в центрі Києва: тіло загиблого забрали з місця події Фото: тіло Вороненкова забрали з місця вбивства

З місця вбивства Вороненкова забрали тіло, коло готелю залишається його дружина

З місця вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова забрали тіло, тривають слідчі дії. Про це повідомляє канал "112 Україна".

"Тіло Вороненкова забрали. Нещодавно прибула на місце трагедії його дружина. На місце події під'їжджали також Юрій Луценко, Анатолій Матіос та Василь Грицак. Вони хвилин 15-20 перебували всередині готелю. Потім поїхали", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, на місці події залишився очільник столичної поліції Андрій Крищенко, українські та іноземні журналісти.

Охоронці готелю, біля якого стався інцидент, запевнили, що ніякого відношення до депутата вони не мають. Депутат, за їхніми словами, просто йшов повз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в 11:40 в центрі Києва невідомі розстріляли з автоматів двох осіб на розі вулиць Пушкінської та бульвару Шевченка. Інцидент стався в 11:40 біля готелю Premier Palace в центрі столиці.