ua en ru

УАЗ з російськими моряками в Севастополі протаранив водій ВАЗа, - ДАІ

Автомобіль УАЗ-452, в якому їхало вісім військовослужбовців Чорноморського флоту Російської Федерації, протаранив водій легкового автомобіля ВАЗ-21099.

Автомобіль УАЗ-452, в якому їхало вісім військовослужбовців Чорноморського флоту Російської Федерації, протаранив водій легкового автомобіля ВАЗ-21099. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі управління Державтоінспекції Севастополя.

"Невстановлений водій на ВАЗ виїхав на дорогу з одностороннім рухом і скоїв лобове зіткнення з автомобілем УАЗ", - зазначив представник прес-служби.

ДТП, за даними ДАІ, сталося 11 лютого о 16:10 на вул. Миколи Музики, 92. Водій ВАЗа загинув на місці, а вісім військових Чорноморського флоту Росії (водій і сім пасажирів) були доставлені у військовий госпіталь ЧФ РФ з травмами різних ступенів тяжкості.
За фактом ДТП міліція відкрила кримінальне провадження, ведеться слідство.

УАЗ з російськими моряками в Севастополі протаранив водій ВАЗа, - ДАІ УАЗ з російськими моряками в Севастополі протаранив водій ВАЗа, - ДАІ УАЗ з російськими моряками в Севастополі протаранив водій ВАЗа, - ДАІ УАЗ з російськими моряками в Севастополі протаранив водій ВАЗа, - ДАІ