ua en ru

Twitter видалив важливі дані для розслідування втручання Росії у вибори США, - Politico

Twitter видалив важливі дані для розслідування втручання Росії у вибори США, - Politico Фото: Twitter (flickr.com Tom Raftery)

Дані видалені у відповідності з діючими правилами щодо захисту особистих даних користувачів

Соціальна мережа Twitter видалила важливі записи за період президентської кампанії в Сполучених Штатах Америки, які могли представляти інтерес для розслідування втручання Росії у вибори в США в 2016 році. Про це повідомляє Politico з посиланням на колишніх і діючих співробітників американських державних організацій, що займаються питаннями кібербезпеки.

Повідомляється, що дані, розміщені в мікроблогах мережі, а також дані про користувачів були видалені у відповідності з діючими у цій компанії правилами щодо захисту особистих даних користувачів.

У компанії повідомляють, що мережа негайно стирає з своїх баз даних всі твіти після того, як користувачі видаляють їх, а також інформацію про облікові записи, коли їх закривають.

Нагадаємо, що наприкінці вересня Twitter заблокував 201 профіль з-за можливого втручання Росії у вибори президента США.

"З приблизно 450 облікових записів, якими Facebook нещодавно поділився в межах своєї перевірки, ми прийшли до висновку, що 22 з них пов'язані з акаунтами в Twitter. Всі ці ідентифіковані облікові записи були вже припинені або ми їх негайно заблокували за порушення наших правил, в основному за порушення заборон на спам", - заявили в Twitter