ua en ru

Турчинов заявив про втрати сил АТО в ході бойових дій

Турчинов заявив про втрати сил АТО в ході бойових дій Фото: Олександр Турчинов

Бойовики намагаються зірвати мирний процес, зазначив Турчинов

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) загинув один український військовий, ще троє отримали поранення. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександр Турчинов під час візиту в навчальний центр Національної гвардії України у Нових Петрівцях, передає кореспондент РБК-Україна.

"Останні два тижні ми спостерігаємо негативні процеси, загострення ситуації на сході нашої країни. І навіть сьогодні, протягом доби, 22 рази порушували домовленість про припинення вогню. Є один загиблий та троє поранених наших військовослужбовців. Це все робиться російськими найманцями і окупаційними військами з метою зірвати завершення мирного процесу, вирішення цієї страшної проблеми, яку сама Росія і створила. І чим ближче підходить час, коли представники міжнародних місії, зокрема ОБСЄ, повинні зафіксувати відведення техніки, все робиться для того, щоб зірвати цей фінальний процес", - заявив Турчинов.

Нагадаємо, всі військові підрозділи бойовиків так званої "Луганської народної республіки" приведені в повну бойову готовність.