ua en ru

Турчинов доручив розслідувати обставини побиття Ляшко

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов дав доручення провести розслідування нападу на позафракційного народного депутата Олега Ляшко.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов дав доручення провести розслідування обставин нападу на позафракційного народного депутата Олега Ляшко. Про це він заявив під час пленарного засідання парламенту.

Також Турчинов доручив передати зібрані з цього приводу матеріали у "компетентні органи".

Таке доручення Турчинов дав після того, як Олег Ляшко з трибуни Верховної Ради заявив про те, що на нього напали.

"Депутат Шевченко (позафракційний народний депутат Олександр Шевченко) здійснив напад на мене. Людина очевидно книжок в дитинстві не читала, і вміє тільки руками махати - ледь щелепу не зламав. Я з цього приводу хочу і Шевченко і всім олігархам сепаратистам хочу сказати - ви мене не зупините, не злякаєте... Господь усе бачить, Господь розсудить", - заявив Ляшко.

У відповідь на цю заяву нардеп Шевченко зазначив, що Ляшко нагадав йому колишнього Президента України Віктора Януковича, який впав від кинутого в нього яйця.

Нагадаємо, сьогодні в кулуарах Верховній Ради під час ранкової перерви позафракційний народний депутат Олександр Шевченко вдарив по лівій щоці Ляшка. Це сталося після того, як Ляшко звинуватив Шевченка в тому, що той ні разу не був у зоні антитерористичної операції на Донбасі.