ua en ru

Турчинов доручив комітетам ВР розглянути питання перевиборів Харківської міськради і мера Харкова

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов доручив комітетам з питань Регламенту і державного будівництва та місцевого самоврядування розглянути проекти постанов щодо перевиборів Харківської міськради та мера Харкова.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов доручив комітетам з питань Регламенту і державного будівництва та місцевого самоврядування розглянути проекти постанов щодо перевиборів Харківської міськради та мера Харкова, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я доручаю двом комітетам: регламентному комітетові та з питань місцевого самоврядування самоврядування розглянути і підготувати проекти постанов, як стосовно Харківського міського голови, так і по голові Харківської міської ради", - заявив Турчинов.

Таке доручення Турчинов дав у відповідь на пропозиції народних депутатів щодо розгляду проектів постанов про перевибори Харківської міської ради та міського голови Харкова.

Після негайного розгляду цього питання профільними комітетами Верховна Рада розгляне відповідні проекти постанов у четвер, 14 серпня, сказав керівник парламенту.

"Я думаю, що до розгляду цих питань ми можемо повернутися в четвер, якщо буде воля народних депутатів", - зазначив спікер.