ua en ru

Турчинов переніс представництво Президента України в Криму Херсон

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов розпорядився перенести в Херсон представництво Президента України в Автономній республіці Крим (АРК).

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов розпорядився перенести в Херсон представництво Президента України в Автономній республіці Крим (АРК). Про це йдеться в розпорядженні в.о. Президента № 865/2014-рп від 16 травня.

"З метою забезпечення відновлення діяльності Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим в умовах тимчасової окупації території Автономної Республіки Крим, відповідно до статті 112 Конституції України: Тимчасово розмістити Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим в місті Херсоні", - йдеться в розпорядженні.

Серед іншого, Фонду держмайна та Херсонської ОДА доручено сприяти представництву Президента України в АРК у вирішенні питання щодо його розміщення в місті.

Крім того, Держуправлінню справами наказано вжити в установленому порядку заходів щодо вирішення питань матеріально-технічного і фінансового забезпечення діяльності представництва Президента в Криму.