ua en ru

Турчинов звинуватив російський МЗС у фальсифікації фактів

Турчинов звинуватив російський МЗС у фальсифікації фактів Фото: секретар РНБО Олександр Турчинов

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов звинуватив Міністерство закордонних справ Росії у фальсифікації та спотворенні фактів. Про це він заявив у своєму Facebook.

Зазначимо, що раніше російський МЗС звинуватив Турчинова намір реалізувати військово-технічні ядерні програми для створення ядерної зброї.

"Українська влада нібито готується до реалізації якихось закритих військово-технічних програм, спрямованих на створення чи то так званої "брудної" бомби, чи то ядерної зброї", - зазначили у відомстві.

"Україна буде захищати свою територіальну цілісність, чітко дотримуючись всіх взятих на себе міжнародних зобов'язань. Ініціаторам таких заяв, які з переляку несуть безглузді дурниці, спотворюючи і фальсифікуючи заявлені нами позиції, раджу приймати заспокійливе і утримуватися від зловживання алкоголем", - написав Турчинов, коментуючи заяву МЗС РФ.

хвороблива уява російських чиновників.Україна буде захищати свою територіальну цілісність, чітко дотримуючись всіх взя...

Posted by Олександр Турчинов on 23 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, раніше Турчинов заявив, що Україна приділяє особливу увагу відновленню ракетного щита.