ua en ru

Турчинов назвав терміни установки систем, блокуючих телеканали РФ на лінії розмежування

Турчинов назвав терміни установки систем, блокуючих телеканали РФ на лінії розмежування Фото: Олександр Турчинов (facebook.com/oleksandr.turchynov/)

Блокується цифровий, аналоговий і супутниковий сигнали

Для установки систем, блокуючих телеканали Росії на лінії розмежування потрібно до чотирьох місяців. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у своєму Facebook.

"Випробували в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) систему блокування російського і сепар-ТВ. Працює! Ще як! На розгортання вздовж всієї лінії розмежування після закінчення випробувань потрібно до 4-х місяців", - заявив він.

Турчинов додав, що блокується цифровий, аналоговий і супутниковий сигнали.

Випробували в зоні АТО систему блокування російського і сєпар-ТБ. Працює! Ще й як! На розгортання вздовж всієї лінії розмежування після закінчення випробувань знадобиться до 4-х місяців. Що прикметно, блокується цифровий, аналоговий і супутниковий сигнали.

Опубліковано Олександром Турчиновим 4 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі системи, які дозволять блокувати російські телеканали, встановлять по всій лінії розмежування через кілька місяців.

"У Покровську створена перша дослідна установка комплексної системи інформаційної протидії, яка дозволяє повністю блокувати проросійські теле - і радіоканали і в той же час дуже добре приймати всі українські. Зараз ми перевірили її роботу - працює дуже якісно. Через кілька місяців вона буде встановлена вздовж всієї лінії розмежування", - заявив Турчинов.