ua en ru

Турчинов: депутати всіх фракцій працюють над меморандумом про мирне врегулювання ситуації в Донецьку

Спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов повідомив, що під час перерви депутати всіх фракцій напрацюють меморандум про мирне врегулювання ситуації в Донецьку.

Спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов повідомив, що під час перерви депутати всіх фракцій напрацюють меморандум про мирне врегулювання ситуації в Донецьку. Про це він заявив в ході сесійного засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"До мене звернулися депутати Партії регіонів, щоб ми все-таки знайшли формат мирного врегулювання ситуації в Донецьку. Ми згодні. Особливо на передодні великих християнських свят", -заявив Турчинов.

Він звернувся з проханням до нардепів всіх фракцій під час перерви ще раз проговорити можливість вийти на спільну заяву або меморандум щодо мирного врегулювання ситуації в Донецьку.

"Під час перерви я прошу керівників фракцій зібратися знову, щоб ми вийшли на спільну заяву або меморандум мирного врегулювання ситуації в східних регіонах. Я прошу, колеги, щоб ми зібралися о 16:00, щоб ми приймали важливі рішення", - заявив Турчинов.