ua en ru

Тука: у Сватово "працює" група людей, яка закликає жителів до мітингів

Тука: у Сватово "працює" група людей, яка закликає жителів до мітингів Фото: Георгій Тука

Пожежу на складі у Сватово повністю ліквідовано

У Сватово Луганської області "працює" невелика група людей, яка збуджує містян, закликаючи їх до мітингів та протестів. Про це повідомив у Facebook глава Луганської обласної державної адміністрації Георгій Тука.

"В місті "працює" невелика група людей, яка збуджує містян, закликаючи їх до мітингів та протестів... Нажаль, як мені доповіли місцеві мешканці, на ринку в продажу вже є ті продукти, які надійшли в якості гуманітарної допомоги", - написав Тука.

Разом з тим, Тука повідомив, що пожежу на складі у Сватово повністю ліквідовано, працюють групи експертів по виявленню та оцінці збитків населення.

"Якщо хтось буде розповідати, що людей покинули на призволяще - брехня. І уряд, і Адміністрація приділяє велику увагу ліквідації наслідків вибуху. По кілька разів на день спілкуюсь з керівництвом КМУ і АПУ. Сьогодні вже почались витрати коштів, які ВЦА виділила району. Нажаль, під час роботи експертних груп, виявляються все нові і нові будинки, які потребують ремонту", - написав він.

Також Тука повідомив, що у Сватово формуються бригади будівельників аби в найкоротший термін здійснити ремонтні роботи. Експерти вносять до Актів не тільки вікна і дахи, але і всі інші ушкодження будинків.

Сватово.Пожежу повністю ліквідовано. Працюють групи експертів по виявленню та оцінці збитків населення.Якщо хтось буде...

Posted by Георгій Тука on 2 ноября 2015 г.

"Казначейство здійснює переказ коштів миттєво, без затримок", - зазначає Тука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибухів в Сватове постраждали 14 осіб.