ua en ru

ЦВК завершила реєстрацію кандидатів в нардепи по округу №83 - загалом 13 осіб

Центральна виборча комісія (ЦВК) завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 83.

Центральна виборча комісія (ЦВК) завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 83. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Таким чином, загальна кількість кандидатів становить 13 осіб, з яких у порядку самовисування - 11 осіб, від політичних партій - 2 особи.

Зокрема, під час сьогоднішнього засідання ЦВК кандидатами в нардепи по округу № 83 були зареєстровані три особи (усі - самовисуванці):

- Костецький Володимир Іванович, народився 19 лютого 1974 р. в м. Івано-Франківську, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, заступник начальника автотранспортної служби ПАТ "Івано-Франківськгаз", безпартійний, проживає в м. Івано-Франківську, судимість відсутня;

- Коцаба Руслан Петрович, народився 18 серпня 1966 р. в м. Івано-Франківську, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, вільний репортер, безпартійний, проживає в м. Івано-Франківську, судимість відсутня;

- Чорноус Володимир Ярославович, народився 23 квітня 1967 р. в м. Івано-Франківську, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Івано-Франківського факультету Національного університету "Одеська юридична академія", член політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", проживає в м. Івано-Франківську, судимість відсутня.

Нагадаємо, ЦВК призначила проміжні вибори у Раду по одномандатному округу № 83 на 25 травня 2014 р. у зв'язку з достроковим припиненням повноважень нардепа Олександра Сича у зв'язку з його призначенням на посаду віце-прем'єр-міністра України, обраного в цьому одномандатному виборчому окрузі.