ua en ru

ЦВК сподівається, що правоохоронці зможуть скоро розблокувати роботу 59-го окружкому

Центральна виборча комісія все ще сподівається, що правоохоронці зможуть розблокувати роботу окружної виборчої комісії округу №59 уже найближчим часом.

Центральна виборча комісія все ще сподівається, що правоохоронці зможуть розблокувати роботу окружної виборчої комісії округу №59 уже найближчим часом. Про це під час засідання заявив голова комісії Михайло Охендовський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз в окрузі навколо окружної виборчої комісії присутня достатня кількість особового складу працівників Міністерства внутрішніх справ України і ми сподіваємося, що ті сили правоохоронних органів і увагу з боку правоохоронних органів, яке зараз прикута до округу 59-ть, дозволить найближчим часом розблокувати роботу окружної виборчої комісії", - розповів Охендовський.

У той же час він нагадав, що окружком даного округу не може закінчити підрахунок голосів через неможливість прибуття 19 дільничних виборчих комісій. Перешкоди фізичні до прибуття членів ДВК відбуваються невідомими озброєними особами.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сподівається, що ОВК на окрузі №59 зможе відновити роботу до вечора.