ua en ru

Яценюк заявив про збільшення суми субсидій до 38 мільярдів гривень у 2016 році

Яценюк заявив про збільшення суми субсидій до 38 мільярдів гривень у 2016 році Фото: Арсеній Яценюкполи

Кабмін може виділити 24,5 мільярда гривень на субсидії

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що в 2016 році планується збільшити суму субсидій до 38 млрд грн. Про це він розповів в "10 хвилинах з прем'єр-міністром".

"У поточному році ми виділили 24,5 мільярда гривень на субсидії", - заявив він

Також Яценюк повідомив, що в проекті державного бюджету на 2016 рік уряд України передбачає на будівництво та ремонт доріг виділення 3,3 мільярда гривень.

"У поточному році ми виділили 24,5 мільярда гривень на субсидії для українських громадян. Ці субсидії спрямовуються для кожної української родини, яка потребує допомоги у зв'язку із зростанням цін і тарифів у житлово-комунальному секторі. Вже зараз 5 млн українських сімей, звернулися і отримали субсидії від держави. У наступному році ми плануємо збільшити суму на субсидії в 38 млрд гривень. Для того, щоб кожен, хто потребує допомоги від держави у зв'язку з введенням ринкових цін і тарифів на енергоносії, отримав допомогу ", - заявив Яценюк .

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що в середу Кабмін схвалить проект держбюджету-2 016, і відправить українському парламенту.