ua en ru

Яценюк у Вашингтоні зустрівся з помічником держсекретаря США

Яценюк у Вашингтоні зустрівся з помічником держсекретаря США Фото: Вес Мітчелл і Арсеній Яценюк (facebook.com/yatsenyuk.arseniy)

Яценюк розповів про зустріч

Лідер політичної партії "Народний фронт", екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у Вашингтоні зустрівся з помічником держсекретаря США з питань Європи та Євразії Весом Мітчеллом. Про це Яценюк повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Візит до Вашингтона розпочав із зустрічі з Весом Мітчеллом, помічником державного секретаря Сполучених Штатів у справах Європи. Мені імпонує практична, націлена на результат налаштованість української команди Державного департаменту", - повідомив Яценюк.

За його словам, в ході зустрічі з Весом Мітчеллом мова йшла про "найважливіші питання двостороннього порядку денного, які слід реалізувати цього року".

"Це - питання безпеки, економічного розвитку, приватизації та боротьби з корупцією. Радий, що наші підходи, оцінки та очікування співпадають", - написав Яценюк.

Нагадаємо, як повідомляли у прес-службі "Народного фронту", 6-7 лютого лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк перебуває з візитом у Вашингтоні.