ua en ru

Яценюк доручив скасувати продаж 5% акцій ОПЗ на біржі

Яценюк доручив скасувати продаж 5% акцій ОПЗ на біржі Фото: Арсеній Яценюк

Продаж Одеського припортового заводу переноситься

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив скасувати біржовий продаж 5% акцій Одеського припортового заводу. Про це у Facebook повідомив глава Фонду держмайна Ігор Білоус.

"Сьогодні на засіданні Кабінету міністрів Арсеній Яценюк своїм дорученням розробити нову методологію оцінки та скасувати продаж 5% акцій ОПЗ підтвердив наші наміри. Це дуже добре, оскільки дозволяє нам краще підготуватися до приватизації цього об'єкта і провести її максимально публічно і прозоро - до чого ми всі і прагнемо", - повідомив Білоус.

Нашим головним завданням у справі роздержавлення ОПЗ є проведення цієї процедури максимально прозоро, законно і вигідно ...

Posted by Ігор Білоус on 19 августа 2015 г.

Водночас фондова біржа "Перспектива", на якій повинні були провести вищевказані торги, направила відкритий лист голові спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації Борису Філатову. У листі, зокрема, біржа відзначила свій досвід у проведенні приватизаційних аукціонів. При цьому "Перспектива" виключила будь-який зв'язок з колишніми високопоставленими чиновниками.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України відкладає приватизацію Одеського припортового заводу (ОПЗ).