ua en ru

Царьов прокоментував рішення керівництва ПР про виключення його з партії

Кандидат у Президенти України, член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олег Царьов прокоментував рішення керівництва партії регіонів виключити його з лав партії. Про це йдеться в його заяві.

"Протягом всієї моєї роботи в політиці я намагався бути гранично чесним перед самим собою, моїми виборцями і моїми політичними соратниками. І сьогодні я впевнений, що як політик я не зробив нічого, за що мені треба соромитися", - заявив політик.

Він висловив упевненість, що майбутнє України в компромісі і співробітництві між культурно-мовними і регіональними громадами.

"Чергові спроби влади київських і галицьких націоналістів зам'яти це питання, шельмувати і репресувати опонентів, залякати мільйони людей бандами молодиків, поліцейським переслідуванням і економічним шантажем, - це пряма дорога до розвалу країни", - зазначив він.

Коментуючи ситуацію в Криму нардеп зазначив, що "це логічний результат двадцяти років політичної короткозорості та економічного ідіотизму, ступені великого шляху від "мовних законів" Кравчука до газових контрактів Тимошенко".

Кандидат у Президенти підкреслив, що в такий критичний час політичні діячі повинні бути з народом, захищати невинно засуджених і всіма доступними засобами протистояти насильству. "Для цього нам даються депутатські права і депутатська недоторканність. Для цього, а не для того, щоб захищати офіси олігархів своїми громадськими приймальнями, розбазарювати разом з урядом державний бюджет і мріяти про продовження мандата на наступну каденцію", - зазначив він.

"Я переконаний, що політична ситуація в країні в кінці кінців нормалізується, що всі істинно демократичні сили зупинять сповзання України в хаос громадянської війни. І я, як політик, як кандидат у президенти України зроблю все, що в моїх силах, щоб це сталося якомога швидше. А буду я при цьому в Партії Регіонів чи ні, значення не має", - резюмував він.