ua en ru

Труханов: суспільний бюджет - майданчик для реалізації ініціатив одеситів

Труханов: суспільний бюджет - майданчик для реалізації ініціатив одеситів Фото: Геннадій Труханов (РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

В Одесі по вулиці Маршала Говорова, на території ОСББ "Говорова 5" та ОСББ "Місячний на Говорова", в які входять 5 прилеглих будинків, відбулося відкриття упорядкованого двору.

Про це повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

За його словами, роботи проводилися в рамках реалізації проекту-переможця громадського бюджету "Диво-острів на Говорова".

Проект включав благоустрій території з облаштуванням дитячого та спортивного майданчиків. Мер Одеси підкреслив, що це - частина системної роботи міської влади щодо доведення до ладу одеських двориків.

"За ці п'ять років у всіх районах міста впорядковано багато одеських двориків, але тих, в яких ще потрібно проводити роботи - ще більше. І прекрасною підмогою в цьому питанні є суспільний бюджет, який розроблявся нами для реалізації суспільно важливих ініціатив одеситів", - зазначив мер Одеси.

За словами Труханова, такі красиві двори - результат спільної злагодженої роботи авторів громадських проектів, міських служб та місцевих жителів.

Голова ОСББ "Говорова 5" Надія Марчук міська влада подякувала за те, що вони сприяють розвитку і реалізації подібних ініціатив.

Нагадаємо, раніше мер Одеси Геннадій Труханов заявив про те, що вирішив повернути в Одесу проспект Маршала Жукова і вулицю 25-ї Чапаєвської Дивізії.