ua en ru

Трамп вважає, що звинувачення на адресу росіян говорять про відсутність змови його штабу з РФ

Трамп вважає, що звинувачення на адресу росіян говорять про відсутність змови його штабу з РФ Фото: Дональд Трамп (nato.int)

Трамп заявив, що "антиамериканська компанія" РФ почалася ще в 2014 році

Президент США Дональд Трамп заявив, що запущена Росією "антиамериканська компанія" почалася до того, як він оголосив про бажання балотуватися в президенти, це говорить про відсутність будь-якої змови його штабу з РФ. Про це Трамп написав у своєму Twitter.

"Росія розпочала свою антиамериканську кампанію в 2014 році, задовго до того, як я оголосив, що буду обиратися в президенти. На результати виборів це не вплинуло. Передвиборна кампанія Трампа не зробила нічого поганого - ніякої змови", - написав Трамп.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США по справі про передбачуване втручання Росії в американські вибори висунули звинувачення 13 громадянам Росії і трьом організаціям.

Згідно з повідомленням на сайті Мін'юсту, серед обвинувачених - "Агентство інтернет-досліджень", відоме як "фабрика тролів", і бізнесмен Євген Пригожин.

Також у списку представлені: Михайло Бистров, Михайло Бурчик (Михайло Абрамов), Олександра Крилова, Ганна Богачова, Сергій Полозов, Марія Бовда (Марія Бєляєва), Роберт Бовда, Джейхун Насимі Огли Асланов (Джейхун Асланов), Вадим Подкопаєв, Гліб Васильченко, Володимир Вінків.