ua en ru

Трамп дав зрозуміти Кім Чен Ину ризик ядерного протистояння, - Хейлі

Трамп дав зрозуміти Кім Чен Ину ризик ядерного протистояння, - Хейлі Фото: Ніккі Хейлі (unmultimedia.org)

Президент США завжди повинен тримати в узді лідера КНДР

Твіт президента США Дональда Трампа про те, що він володіє більшою ядерною кнопкою, ніж Кім Чен Ин, дав зрозуміти ризик ядерного протистояння. Про це заявила посол США в ООН Ніккі Хейлі, повідомляє Reuters.

"Я думаю, що (Трамп, - ред.) завжди повинен тримати Кіма в узді. Дуже важливо, щоб ми ніколи не дозволяли йому стати самовпевненим до такої міри, щоб не усвідомлювати реальності того, що станеться, якщо він почне ядерну війну", - сказала вона.

Хейлі також заявила, що Північна Корея повинна чітко розуміти, що США не будуть знижувати тиск на Кім Чен Ина.

"Ми не збираємося дозволяти їм використовувати і драматизувати той факт, що у них є кнопка прямо на їхньому столі, і вони можуть знищити Америку. Ми хочемо завжди нагадувати їм, що ми теж можемо вас знищити, тому будьте дуже обачні та обережні з вашими словами і діями", - додала вона.

Нагадаємо, раніше газета The New York Times повідомила про визнання американською розвідкою того, що США недооцінила розвиток ядерної програми Північної Кореї. Як повідомляється, на початку президентства Дональда Трампа американські розвідувальні агентства повідомили новій адміністрації, що, до того часу як Північна Корея зробить водневу бомбу, здатну завдати удару по американських містах у США є чотири роки, щоб уповільнити або зупинити розробку ракет.