ua en ru

Томенко закликає опозицію взяти участь у можливому позачерговому засіданні Ради з держбюджету

Народний депутат від фракції "Батьківщини" Микола Томенко закликає опозицію взяти участь у можливому позачерговому засіданні Верховної Ради України, на якому буде ухвалюватися державний бюджет на 2014 р. Про це повідомила прес-служба Томенко.

Так, коментуючи заяву Президента України Віктора Януковича щодо необхідності продовження парламентської сесії для прийняття бюджету-2014. Томенко, заявив: "Якщо Президент переконає Партію регіонів зібрати 150 підписів для проведення позачергової сесії, і вона збереться для прийняття бюджету, то опозиція зобов'язана бути присутньою на цьому засіданні, щоб не допустити ухвалення бюджету в інтересах так званої "сім'ї" Януковича, поінформувати громадян про те, який бюджет хоче ухвалити влада, а також проконтролювати голосування за цей бюджет".

Томенко зауважив, що на сьогодні не лише представники фракції ПР, а і багато позафракційних депутатів категорично проти бюджету, який "написаний в інтересах кількох десятків політиків, що входять до "сім'ї" Януковича".

Тому він вважає, що опозиція не може ігнорувати таке засідання.

"Вона повинна взяти в ньому участь, щоб, з одного боку, проінформувати, що відбувається в країні, а з іншого - не допустити незаконного голосування картками інших депутатів з метою прийняття бюджету в інтересах "сім'ї" Януковича", - йдеться в повідомленні.