ua en ru

Тимошенко не збирається знімати свою кандидатуру з президентських виборів

Кандидат в Президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що не зніматиме свою кандидатуру з президентських виборів.

Кандидат в Президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що не зніматиме свою кандидатуру з президентських виборів. Про це вона заявила на мітингу в Хмільнику (Вінницька обл.), повідомила прес-служба "Батькывщини".

За словами Тимошенко, олігархи зараз "намагаються взяти під контроль всі фінансові потоки, всі ключові монополії, всі ключові посади отримати в свою власність".

Вона підкреслила, що олігархія робить ставку на президентські вибори, а революції загрожує реванш.

"Я не спільник в збереженні цієї системи. Що зараз вони хочуть зробити - вони ставлять ставку на ці президентські вибори, вони хочуть знову привести своїх ставлеників", - зазначила Тимошенко.

Вона уточнила, що цього разу олігархія ставить на іншого кандидата, бо у Партії регіонів та її кандидата Михайла Добкіна немає шансів.

"По суті, олігархія списала Януковича разом з його родиною в Ростов-на-Дону. Вони практично позбавилися верхівки айсбергу, але клани залишилися, і вони сьогодні обирають собі можливість приймати участь у виборах президента, мати свого кандидата і поновити свою владу в Україні", - наголосила Тимошенко і висловила впевненість, що люди зможуть розібратися в усіх політичних протистояннях.