ua en ru

Терористи в Новоазовську напередодні візиту ОБСЄ скоротили до мінімуму кількість військової техніки, - РНБО

Терористи в Новоазовську Донецької області напередодні візиту представників ОБСЄ скоротили до мінімуму кількість військової техніки.

Терористи в Новоазовську Донецької області напередодні візиту представників ОБСЄ скоротили до мінімуму кількість військової техніки. Про це заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андре Лисенко.

"У зв'язку з проанонсованою роботою ОБСЄ в районі н.п. Новоазовськ терористи і російські військові провели заміну нової техніки на стару, і її кількість зведено до мінімуму. В даний час в районі Новоазовська залишився 1 танк. 3 нових танка розосереджено між н.п. Новоазовськ та Самсоново", - заявив Лисенко.

За його словами, військовослужбовці РФ проводять серед мешканців Новоазовська агітаційну роботу з підтримки проросійськи налаштованих терористичних організацій. "Агітатори пропонують грошову винагороду за надання будь-якої інформації щодо місць дислокації підрозділів ЗС України, кадрових співробітників українських спецслужб та членів їх сімей", - зазначив спікер РНБО.

Нагадаємо, за даними РНБО, російські війська захопили Новоазовськ ввечері 27 серпня.