ua en ru

У Тернопільській області розбився дельтаплан, є загиблий

У Тернопільській області розбився дельтаплан, є загиблий Фото: місце падіння дельтаплана (ternopil.dsns.gov.u)

Інцидент стався поблизу села Панівці Борщівського району

У Тернопільській області поблизу села Панівці Борщівського розбився мотодельтаплан, пілот загинув. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що напередодні о 22:46 до ДСНС надійшла інформація про те, що поблизу села Панівці Борщівського району впав легкомоторний літальний апарат. Після падіння мотодельтаплан загорівся, в результаті чого загинув пілот. Причина падіння встановлюється.

Нагадаємо, 16 липня РБК-Україна повідомляло, що в Сумській області в результаті падіння легкомоторного літака загинув пілот. Аварія легкомоторного літака Х-32 "Бекас" сталася під час обприскування отрутохімікатами сільгоспугідь.

За три дні до цього в Сумській області неподалік села Миколаївка розбився легкомоторний літак. Аварія сталася, коли літак намагався здійснити маневр в повітрі. 55-річний пілот, який імовірно був власником літака і займався обробкою полів для місцевої агрофірми, загинув. За даними слідства, катастрофа сталася через поломку двигуна або зачеп за дроти високовольтної лінії.