ua en ru

Теракт у Києві: Гройсман заявив про необхідність посилити заходи безпеки в громадських місцях

Теракт у Києві: Гройсман заявив про необхідність посилити заходи безпеки в громадських місцях Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман висловити співчуття загиблим в результаті теракту в Києві

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи теракт у Києві, заявив про необхідність посилити заходи безпеки в громадських місцях, повідомляє "112 Україна".

"Правоохоронні органи кваліфікували це як теракт. Очевидно, що нам треба посилювати заходи безпеки і більше приділяти уваги технічному оснащенню контролю за громадськими місцями, за тим, щоб ми могли аналізувати, запобігати можливим терористичним проявам", - заявив він.

Крім того, Гройсман висловити співчуття загиблим в результаті теракту в Києві та побажав якнайшвидшого одужання постраждалим.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в прокуратурі назвали основні версії теракту в Києві, який стався вчора, 25 жовтня 2017 року. Так, за словами заступника прокурора Києва Павла Кононенка, серед основних версій, які розглядає слідство: російський слід, політична діяльність нардепа Ігоря Мосійчука, а також замах на вбивство на особистому грунті.