ua en ru

Тенденції жіночих суконь на осінь 2020 року

Невід'ємна частина гардероба жінки – це сукні, що сприяють різноманітності образів з можливістю отримати насолоду від їх використання. За останні роки мода істотно змінилася, і сьогодні сукні можуть підкреслити жіночність, надати образу елегантності і додаткової витонченості, що важливо в деяких ситуаціях.

Тенденції жіночих суконь на осінь 2020 року

Все зводиться до того, щоб правильно визначити фасон сукні, її структуру і характеристики. Саме тому для зручності на сайті Vogue підготували великий асортимент суконь на осінь 2020 року. Серед пропозицій є як нові моделі, так і те, що раніше було актуальним, адже мода циклічна.

Правила підбору суконь

Фасон підкреслює всі вигини тіла і його переваги, створивши незабутній образ. Саме тому сукні рекомендується вибирати по фігурі, виключаючи будь-які акценти на недоліках.

  • 1. Широкі і діагональні вирізи підійдуть тим жінкам, у яких фігура на кшталт «груші». Квадратний або V-подібний виріз також буде непоганим рішенням, щоб приховати недоліки.
  • 2. Лінії талії допоможуть зробити акцент на перевагах, якщо фігура на кшталт «яблука». Асиметричний крій і однотонні моделі – кращі пропозиції на ринку. Також непоганим доповненням стануть сукні з напівприталеним кроєм.
  • 3. Широкий пояс, глибоке декольте або корсет – це ідеальне рішення для жінок з фігурою «пісочний годинник». Спідниця-олівець в сукні також стане непоганим рішенням під цю фігуру.
  • 4. Фігура «трикутник» передбачає, що у жінки широкі плечі і вузькі стегна. Занижена талія і овальний виріз без додаткових бретелей є порятунком в такому випадку.

Всі фігури без винятку можна прикрасити сукнями або додатково приховати недоліки. Це сприяє популяризації суконь і гарантує зручність для жінок.

Модні тенденції кінця 2020 року

Незважаючи на циклічність моди, з'явилися деякі новинки, які стали прекрасним доповненням до гардеробу великої кількості дам. Серед конкретних змін і доповнень можна дізнатися про декілька нових особливостей моди, адже кожне з них урізноманітнює стиль і образи жінок:

  1. 1. Незвичайні вирізи. Оригінальні вирізи невеликих розмірів в районі живота стануть хорошим способом змінити зовнішній вигляд. Наявність гарної фігури дозволить зробити акцент саме на ній.
  2. 2. Мереживо. Невеликі елементи з мережива зроблять плаття більш витонченим. Незважаючи на осінню погоду, такі легкі сукні можна без проблем носити з доповненням у вигляді жакета або піджака.
  3. 3. Сукня-кейп. Абсолютна перевага над фігурою, особливий урочистий крій і одночасна строгість. Лаконічні сукні підійдуть під вимоги більшості дівчат і жінок.
  4. 4. Сарафан. Легкість, форма і простота. Велика кількість фактур будуть виграшно виглядати, якщо загальна стилістика нагадує найпростіший сарафан.
  5. 5. Драпіровка. Оптимальна можливість зробити жіночний образ більш святковим і приємним. Тим більше таке плаття гарантує коригування фігури і суттєві зміни в кращу сторону.

З відтінками також все зрозуміло. Переважають світлі рішення, що сприяють легкості, красі і простота.

З чим поєднувати сукні?

Все залежить від конкретної фігури жінки і форми самого сукні. Непоганим доповненням стануть жакети і шкіряні куртки. На ноги підійдуть елегантні туфлі і навіть кросівки на високій підошві. Цей варіант вважається повсякденним.

Суконь ніколи мало не буває. Найкраще придбати кілька різновидів даного одягу, щоб мати на кожен день кілька суконь і на вечірній вихід. Це ідеальний варіант показати себе і забезпечити комфортні умови під час прогулянки або походу на роботу. Зберегти якість сукні допоможе правильна прання і дотримання рекомендацій виробника.