ua en ru

У Таїланді внаслідок ДТП загинуло шестеро людей

У Таїланді внаслідок ДТП загинуло шестеро людей Фото: ДТП у Таїланді (twitter.com/k5_rescue)

Ще понад 30 постраждали

У Таїланді внаслідок аварії автобуса загинуло шестеро трудових мігрантів з М'янми, ще понад 30 постраждали. Про це повідомляє Reuters з посиланням на місцеву поліцію.

Двоповерховий автобус з'їхав у кювет на території провінції, яка межує з М'янмою, в ніч на 10 квітня. Вони їхали з прикордонного міста Ма-Сот до провінції Чачоенсао, сільськогосподарського центру поблизу столиці Бангкоку.

"Шість людей загинули та 30 отримали поранення", - заявив представник національної поліції Кіссана Фатаначароен.

Водій розповів поліцейським, що гальма відмовили. Йому було пред'явлене звинувачення у необачному водінні, що призвело до загибелі людей.

Згідно з оцінками Світового банку, в Таїланді працює до 3 мільйонів людей з сусідньої М'янми, а їхні грошові перекази додому складають 5 відсотків валового внутрішнього продукту.

Деякі правозахисні групи кажуть, що працівники-мігранти стикаються з важкими умовами праці. Минулого року Таїланд запровадив більш жорсткі правила дозволу на роботу.

Нагадаємо, 10 квітня на Мальті в місті Зуррік у результаті дорожньо-транспортної пригоди з двоповерховим туристичним автобусом дві людини загинули і ще 50 осіб постраждали, з них шестеро - в критичному стані.