ua en ru

Сироїд закрила засідання Ради, наступний раз депутати зберуться 23 грудня

Віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд закрила пленарне засідання парламенту.

Віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд закрила пленарне засідання парламенту. Наступного разу депутати зберуться на засідання у вівторок, 23 грудня 2014 р.

"Шановні колеги, наступного тижня ви працюєте у фракціях, комітетах і комісіях. Звертаюся до фракцій та голів комітетів: ставтеся до цього процесу відповідальніше... В комітетах все ще зберігається стара тенденція, коли до засідань комітетів підходять формально. Прошу проводити всі комітетські процедури... Нагадую, що наступне планерне засідання відбудеться у вівторок, 23 грудня, о 10:00. Оголошую пленарне засідання Ради закритим", - заявила Сироїд.

Нагадаємо, народні депутати сьогодні на засіданні парламенту під час години уряду заслухали міністра оборони України Степана Полторака, віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка, віце-прем'єра по інфраструктурі Валерія Вощевського та інших міністрів.

У той же час глава Національного банку України Валерія Гонтарєва, виступ якої також очікувалося сьогодні в Раді, в сесійній залі так і не з'явилася.